top of page

Lamello - Ilyen volt, ilyen lett

A bemutatóterem adottságai

A közelmúltban felújított nyílászárók, a padló hidegburkolata (melyek hibátlanok voltak, így megmaradtak eredeti állapotukban) és a tér arányai, építészeti jellegzetességei.

Ezekhez igazodva, és kihozva belőlük a legjobbat, készült el a tervdokumentáció és a kivitelezés.


Pár részletet nézzünk meg

A hosszú teret a falszínek és lebegő térelválasztó elemek törik meg, és teszik érdekessé, a mini enteriőrökben felszerelt lámpák és rejtett világítások pedig kiemelik, felhívják a figyelmet a kiállított termékekre, stílusra. A választott színek és árnyalatok finoman visszafogják a nyílászárók mahagóni vörösét. A légies-mobil térelválasztóknak köszönhetően teljesen elkerülhető lett a "box" jellegű térhatárolás.


A hosszú, egybefüggő falfelületeket színekkel (a taupe világosabb és sötétebb árnyalataival), és textilbőr + tükör falburkolatokkal törtük meg. A lapfüggönyként kialakított térelválasztó ebben is nagy szerepet játszik. Rejtett világítás "emeli" meg optikailag a galéria alatti mennyezetet.



A kis raktárba vezető ajtóra a cég logójával ellátott tábla került, a pereme mögött rejtett világítással, így a bemutatóterembe belépőket ez a fókusz fogadja. Az enteriőrök különböző hangulatban lettek kialakítva, a városi elegánstól a natúr, természetközeli feelingen keresztül a férfiasan masculin-ig.


bottom of page