top of page

5 tipp terasz, erkély vagy homlokzat tervezéséhez

A te teraszod még téli álmot alszik? Segítünk felfrissíteni, hogy vendéglátóhelyed, szálláshelyed, vagy akár az otthonod kívülről is újult erővel várja a napsugarakat.

Nézzünk néhány tipikus kültéri területet:


1. Télikert

Egyik kedves ügyfelünknek épp a teraszát alakítjuk, hogy télen-nyáron komfortos legyen.

A 3D látványtervek segítségével már láthatja is, hol várja majd a jacuzzi, és a bioethanol kandalló lángja, amely megalapozza az esti party hangulatát, még mielőtt sor kerül a kivitelezésre.


2. Családi ház - előkert, terasz és homlokzat

Az építész tervek alapján látványtervet készítünk, ahol az előkert, bejárat és homlokzat komplett kialakítását 3D fotorealisztikus látványterven megmutatjuk. Láthatod a javasolt anyagokat, textúrákat és színeket.


3. Homlokzat

Az biztos, hogy terméskövet szeretnél, de nem tudod, hogyan tetszene Neked leginkább a homlokzaton? Többféle variációban készült vázlatos látványterveken láthatod, hogy alakul a homlokzat formálása - lehet modernebb, vagy akár hagyományosabb stílus is.


4. Terasz

Fedett teraszt szeretnél, ahol a tető légies-áttetsző. Lehet például polikarbonát panelekből épített, ahol a nap ellen fehér vászon árnyékoló véd.

3D látványterv vs. fotó

5. Terasz és kocsibeálló

A klasszikus stílust kedveled? Terveinken keresztül tippeket adunk, milyen variációkat javaslunk a terasz kialakításához: milyen tető legyen fölötte, és milyen falburkolatot válassz, amely dekorál és véd is egyben.


Készítsd fel teraszodat/erkélyedet a nyárra, akár 1 hét alatt!


Neked csak egy kis festésre / burkolásra van szükséged a megújuláshoz? Vagy csak a bútorokat szeretnéd lecserélni? Esetleg pergolát, kerti grillt, jacuzzit, kandallót szeretnél vagy valami egyedi megoldás érdekel? De nem tudod, hogyan állj neki?

bottom of page