top of page

TÖMÖRFA BÚTOROK HANGULATOKON ÁT - 2. rész

Avagy bármilyen lakberendezési stílushoz megtalálhatod Lamello bútorod


Enteriőr ArtDeco ízekkel


Pezsgő, elegancia, fényűzés, csillogás. A nagyvilági Amerika hangulata érződik, ha a geometrikus formájú bútorokat fémesen csillogó felületek (ezüst, arany, bronz), drága anyagok (elefántcsont, csiszolt kövek, swarovsky kristály, színezett üvegek) egészítik ki.


Tehát válasszunk bársonyos textileket, színes szöveteket, vagy egzotikus anyagokat, szőrméket, ébenfát, elefántcsontot és párosítsuk a modern formákkal. És jöhet az ezüst is.



Ebben az enteriőrben a bútorelemeket – fali vitrint, polcokat - lépcsőzetesen rendeztük el. A legömbölyített sarkok, éles kontúrvonalak, leegyszerűsített, geometrikus formavilág eleganciát, kifinomultságot sugall. Exkluzív gyapjúrost tapéta ad hátteret a natúr felületű tömör tölgyfa bútoroknak, a dohányzó asztal alá pedig a tapéta mintájával összhangban hullám mintás szőnyeg simul.




Az asztal fölötti ipari jellegű függesztett lámpa fekete karjairól izzó formájú fényforrások világítják meg a teret, így az antracit szürke textilbőr kárpitozású, szőrmével bélelt fotelbe huppanva vethetünk egy pillantást az egzotikus kiegészítőkre, képkeretekre, kaspókra, és megbizonyosodhatunk róla, hogy a modern bútorforma, minőségi műszaki tartalommal, belépő lehet egy nyüzsgő, lendületes ArtDeco hangulatú otthonba is.




Legközelebb egy igazi nőies otthon lakberendezési ötletelésének részesei lehetünk.

bottom of page