A CÉGRŐL

A legtöbb időnket a munkahelyünkön, illetve otthonunkban töltjük.  Ezért ki ne szeretné ezeket a fontos helyszíneket a saját ízlésének megfelelőre alakítani?

Cégünk már évtizedek óta azon van, hogy a megrendelőink álmát együttes erővel, a legújabb trendeknek megfelelően és minőségi termékekkel dolgozva valóra váltsuk, bármi legyen is az - iroda, étterem, panzió, szalon, üzlet, bemutatóterem, családi ház, lakás, nyaraló, yacht.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy álmaid mihamarabb valósággá váljanak.

Tervezők

Ferenczi Éva

Enteriőrtervező és elhivatott ArchLine XP 3D látványtervező oktató vagyok, valamint a Lakberendezők Országos Szövetségének vezetőségi tagja.

Kedvelem a finom eleganciát, izgalmas részleteket, és a merész, különleges belsőépítészeti megoldásokat.

Szakmai sikereim között büszkén említhetem, hogy a LOSZ Év Lakberendező Teamje 2016 és 2018 díjakat nyertem el csapattársammal.

Tóth Adrienn

Utazni, utazni, utazni..... a kedvenc időtöltésem szabadidőmben, illetve utazásszervezői pályafutásom során egyaránt.

A különböző utak alkalmával volt szerencsém érdekes kultúrákat, tájakat megismerni, azok hangulatát és az életérzéseket pedig a terveimben keltem életre.

Az ArchLine XP 3D látványtervező program segítségével pedig megvalósítom a megálmodott enteriőrt.

Rólunk mondták - Nekünk írták

„Az egész család ámult a terveken, minden elképzelésünket felülmúlta J
Mi egyáltalán nem tudunk ilyen perspektívákban gondolkozni.
Szívem szerint már holnap hozzálátnék a kivitelezésnek…
Nagyon köszönöm a hozzáértő segítséged, engedelmeddel foglak ajánlani ismerősöknek. Edina”


„…Mindkét elrendezés nagyon vonzó, hogyan tudok én ebből választani? 
A burkolt falpanel verzió, teljesen más így, eszméletlen jó!
Nézegetem…
Igazán köszönöm a terveket, nagyon-nagyon tetszik a végeredmény.
További sok siker kívánok a munkádhoz!
A végeredménnyel – megígérem – jelentkezem. Margó”


"Kedves Éva, nagyon köszönöm a képeket, most lett időm végignézni, mert TÉNYLEG darabokra szedték tegnap a szuterént, odafönt pedig 5cm por borít mindent.
SZóval nagyon klassz ez az ágy melletti lámpa ötlet, és jók a képek is, emésztgetem. Meg a lépcsős fotóknak is örülök, mert féltem egy kicsit, hogy szállodás lesz, de ezek megnyugtatnak.
Összességében, meg hihetetlen klassz volt, ahogy működött: az hagyján, hogy gyorsan kijött hozzánk; de utána pont azt nyújtotta, amire szükség volt: profin, a mi ízlésünket kitapogatva, határozottan elmondta, hogy mit hova és hogyan. Ez azért fontos (és becsapós), mert olyan nyilvánvaló volt minden, ahogy elment: nem is tudtam elképzelni, hogy a lakást másként is be lehetne világítani, mint amiben megegyeztünk. Nem is értettem, hogy ezt miért nem tudtam magamtól. Na, ez a profizmus (és a csapda, mert a kliens annyira azonosul az eredménnyel, mintha teljesen az övé lett volna minden ötlet:)
Szóval gratulálok és köszönöm még egyszer: Ági"


"Kedves Éva! Örömmel támogatom a munkáját, nagyon meg voltam elégedve kreativitásával, pontosságával, precíz többirányú ajánlatával. Imponált nagyvonalúsága minden téren. A rendelő igényes tervezése bevonzza az igényes betegeket. Hála magának a napom nagy része egy nagyon szép rendelőben zajlik, ez jó érzéssel tölt el. A páciensek is szívesen jönnek és a függönyt gyakran megdicsérik, pedig találkozásunk óta több mint öt év telt el. Nagyon jó asztalost ajánlott, aki lányomnak minden igényt kielégítő, több évtizedre szóló bútort készített. Szakmai kapcsolatai sokat segítettek, kivitelezést jelentősen könnyítették.
Üdvözlettel: Dr. Fóris Gyöngyi"


 

  • Facebook

facebook

ELÉRHETŐSÉGEINK

           studiotrend@studiotrend.hu

   Ferenczi Éva                        Tóth Adrienn

  06 30 437 64 55                    06 30 742 55 75

  • Instagram

instagram

logó 8 - mini.png