A CÉGRŐL

Cégünk már több, mint 20 éve azon dolgozik, hogy igényes belső tereket alakítsunk ki és újítsunk fel megrendelőink igényeit szem előtt tartva, a legújabb trendek figyelembe vételével és minőségi termékekkel dolgozva, bármi legyen is az - szálláshely, iroda, étterem, wellness, bemutatóterem, szalon, üzlet...

Fordulj hozzánk bizalommal!

Tervezők

Ferenczi Éva

Enteriőrtervező vagyok, valamint a Lakberendezők Országos Szövetségének vezetőségi tagja.

Kedvelem a finom eleganciát, izgalmas részleteket, és a merész, különleges belsőépítészeti megoldásokat.

Szakmai sikereim között büszkén említhetem, hogy a LOSZ Év Lakberendező Teamje 2016 és 2018 díjakat nyertem el csapattársaimmal.

Tóth Adrienn

Utazni, utazni, utazni..... a kedvenc időtöltésem...

A különböző utak alkalmával volt szerencsém érdekes kultúrákat, tájakat megismerni Európától kezdve egészen Afrikáig. Lakberendezőként pedig szeretek ezekből az utakból ihletet meríteni munkáim során.

Rólunk mondták - Nekünk írták

„Az egész család ámult a terveken, minden elképzelésünket felülmúlta :)
Mi egyáltalán nem tudunk ilyen perspektívákban gondolkozni.
Szívem szerint már holnap hozzálátnék a kivitelezésnek…
Nagyon köszönöm a hozzáértő segítséged, engedelmeddel foglak ajánlani ismerősöknek. Edina”


„…Mindkét elrendezés nagyon vonzó, hogyan tudok én ebből választani? 
A burkolt falpanel verzió, teljesen más így, eszméletlen jó!
Nézegetem…
Igazán köszönöm a terveket, nagyon-nagyon tetszik a végeredmény.
További sok siker kívánok a munkádhoz!
A végeredménnyel – megígérem – jelentkezem. Margó”


"Kedves Éva! Örömmel támogatom a munkáját, nagyon meg voltam elégedve kreativitásával, pontosságával, precíz többirányú ajánlatával. Imponált nagyvonalúsága minden téren. A rendelő igényes tervezése bevonzza az igényes betegeket. Hála magának a napom nagy része egy nagyon szép rendelőben zajlik, ez jó érzéssel tölt el. A páciensek is szívesen jönnek és a függönyt gyakran megdicsérik, pedig találkozásunk óta több mint öt év telt el. Nagyon jó asztalost ajánlott, aki lányomnak minden igényt kielégítő, több évtizedre szóló bútort készített. Szakmai kapcsolatai sokat segítettek, kivitelezést jelentősen könnyítették.
Üdvözlettel: Dr. Fóris Gyöngyi"


 

"Kedves Éva, nagyon köszönöm a képeket, most lett időm végignézni, mert TÉNYLEG darabokra szedték tegnap a szuterént, odafönt pedig 5cm por borít mindent.
SZóval nagyon klassz ez az ágy melletti lámpa ötlet, és jók a képek is, emésztgetem. Meg a lépcsős fotóknak is örülök, mert féltem egy kicsit, hogy szállodás lesz, de ezek megnyugtatnak.
Összességében, meg hihetetlen klassz volt, ahogy működött: az hagyján, hogy gyorsan kijött hozzánk; de utána pont azt nyújtotta, amire szükség volt: profin, a mi ízlésünket kitapogatva, határozottan elmondta, hogy mit hova és hogyan. Ez azért fontos (és becsapós), mert olyan nyilvánvaló volt minden, ahogy elment: nem is tudtam elképzelni, hogy a lakást másként is be lehetne világítani, mint amiben megegyeztünk. Nem is értettem, hogy ezt miért nem tudtam magamtól. Na, ez a profizmus (és a csapda, mert a kliens annyira azonosul az eredménnyel, mintha teljesen az övé lett volna minden ötlet:)
Szóval gratulálok és köszönöm még egyszer: Ági"